About

is een service van The Brewing Community waar zowel particulieren als zakelijke klanten terecht kunnen om een eigen spirit op maat te laten bereiden.
Wanneer we maatwerk communiceren, bedoelen we ook écht maatwerk. Geen private label spirit, in een gepersonaliseerd jasje.

Van smaak tot design. De klant bepaalt samen met de experts de keuze van ingrediënten voor de bereiding van de spirit tot het design en personalisatie van de fles. U droomt het? Wij maken het!


is een community gespecialiseerd in het vervaardigen van eigen elixirs. Ze is ontstaan uit het geloof in de persoonlijkheid van een individu; uit het besef dat iedereen uniek is en uiteenlopende behoeftes heeft; uit het geloof dat alles wat je zelf maakt het mooiste geschenk vormt. The Brewing Community ontwikkelde daarom de tools waarmee voortaan iedere horercaprofessional zich kan differentiëren door het brouwen van een unieke eigen gecreëerde gin of spirit op maat van het huis. Dit dankzij The Lab Brewer, een brouwtoestel bestaande uit laboglaswerk. Resultaat? Een exclusieve eyecatcher in uw zaak, een felgesmaakte botanische gin of spirit met persoonlijkheid, een unieke klantenervaring én een stevig gekruide winstmarge.

Alles wat je zelf maakt, vormt het mooiste geschenk

Dries Dauwe

Op hun website vind je alle recepturen en info omtrent het gebruik van The Lab Brewer. Via hun webshop kan je het toestel aankopen alsook een groot assortiment aan botanicals, flesjes en leuk laboratorium materiaal terugvinden.

Naast het aanbieden van de ‘tools’ om alles zelf te maken, verkopen ze ook exclusieve, seizoensgebonden gins en andere spirits.

Hun community werkt continu aan nieuwe recepten, niet alleen gins, maar ook rum, vermouth, vodka, … Wanneer goede recepten naar boven komen, verschijnt er een nieuwe gin of andere spirit. Dit alles afhankelijk van de beschikbaarheid van de ingrediënten (seizoen), creativiteit en de wil van de maker om zijn prachtige creatie te delen.